Help mee

Help mee

Help mee om voorlichting over seksualiteit en gender aan iedereen op het autismespectrum mogelijk te maken. Ik vind dit heel belangrijk. Daarom schrijf ik blogs en maak ik reviews van gelezen boeken.

Ik hoef je vast niet te vertellen dat aan het bijhouden van een blog kosten verbonden zijn. Maar ook alle boeken die ik koop kosten geld. Dit kan ik niet alleen opbrengen daarom vraag ik je: ‘Help mee’. Er zijn verschillende manieren waarop je kan helpen en die hoeven jou helemaal geen geld te kosten.

Volgen, delen en liken

Vind je een blogpost of artikel ook voor anderen interessant, deel het dan. Onder aan iedere blogpost staan deel-knoppen. Door de inhoud van Ploeteren te delen help je niet alleen de kennis te verspreiden, maar krijgen we ook meer bezoekers. Respecteer wel het copyright. Ook een reactie geven helpt. Je kunt ook meehelpen door mij te volgen en te liken op social media, hoe meer volgers, hoe meer bereik. Je kunt mijn persoonlijke account volgen op Facebook of asgspectrum op Instagram.

Klikken

Ik heb overal op de site links naar Bol.com staan. Als je op een banner, een link of een boek klikt kom je op de pagina van Bol.com. Als je dan iets koopt, maakt niet uit wat, krijg ik daar een klein percentage van. Ik kan niet zien wie iets heeft gekocht. Ik zie alleen een bedrag en welk percentage ik daarvan krijg. Zo kost het jou niets maar draag je toch aan de verspreiding van kennis over PDA.

Bezoek KawaiiKei.nlRegenboog creolenInfinity oorbellen

KawaiiKei is de stoffen en sieraden website van mijn vriend. Ik beheer de website en een gedeelte van de sieraden op de site is door mij gemaakt. Dus als je iets koopt via KawaiiKei.nl dan heb ik daar voordeel van en asgspectrum.nl dus ook. We hebben o.a. infinity oorbellen, regenboog oorbellen en regenboog stoffen.

Dankjewel!

Bedankt voor je hulp. Het betekent heel veel voor mij dat je wil helpen om voorlichting over seksualiteit en gender aan iedereen op het autismespectrum mogelijk te maken.