Contact en over ons

Moeder en dochter

Hey, ik ben Myneke. Samen met mijn trans-autistische dochter deel ik hier onze kennis en ervaring op het gebied van autisme, gender en seksualiteit. Ik vertel je iets meer over ons en hoe je contact met ons kunt opnemen

Opleiding en ervaring

Ik werk in een erotiek winkel en heb een opleiding gevolgd tot sekscounselor en auti-coach. Via de Open Universiteit heb ik mijn certificaten Psychologie en Sociale Psychologie gehaald en ik heb een diploma Particulier onderzoeker. Verder doe ik veel onderzoek naar autisme, gender en seksualiteit om mijn kennis up to date te houden.

Voorlichting

Mijn dochter en ik ontmoeten veel autistische jongeren met problemen rond gender en/of seksualiteit. Er zijn ook veel ouders die hun autistische kinderen graag willen helpen met deze onderwerpen, maar geen idee hebben hoe. Ik denk dat elke hulp begint met kennis en goede voorlichting. 

Daarom ben ik begonnen onze kennis en ervaring hier te delen. Zodat er een plek is waar deze kennis beschikbaar is voor iedereen die hem nodig heeft. Want ook als je autisme hebt, heb je recht op een goede seksuele gezondheid. 

Contact

Als je een vraag hebt of je mist een onderwerp mist op onze site laat het ons weten. Dan kunnen we daar aandacht aan besteden zodat we er ook anderen mee kunnen helpen.
Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of via:
E-mail: autismeseksengender.nl@gmail.com
Facebook 
Instagram